Feestweek


Deze week volgde het ene feest op het andere. Maandag was Harry Poel 64 jaar, verjaardagsfeest in IJsselstijn. Woensdag was er een reünie van de Peggekapel. Die is al meerdere jaren ter ziele bij gebrek aan deelnemers dus het werd tijd om eens bij elkaar te komen om herinneringen op te halen. Er waren ruim twintig oud-collega’s in de Harmoniezaal aanwezig. Clim Keiren vertoonde een film over het 50-jarig jubileum in 1983 en een heleboel foto’s. Dat maakte de nodige herinneringen los.
Vrijdagavond waren we bij buurman Fried Keltjens om zijn verjaardag te vieren en vanavond zijn we met Ralf en Esther naar tante Jet aan de Maas geweest. Ze hadden ons een diner beloofd, de plaats was een verrassing. Daar hebben we in de gezellige ambiance aan de Maas van genoten.

20150822_19185720150822_192053

 

About Henk Hendrix

In Lottum geboren volgens de aangifte bij de gemeente op 2 oktober 1929. Tot de keuring voor militaire dienst was mijn verjaardag op 3 oktober. De verklaring van mijn ouders voor deze "foetelarej" later: dat was de feestdag van Sint Theresia van de rozen. Voor deze heilige was in 1929 in Lisieux begonnen met de bouw van een basiliek. Dan kreeg die verjaardag wat meer aandacht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>