Foto’s


De afgelopen weken heb ik me bezig gehouden met het uitzoeken van vakantiefoto’s om op de site te zetten.
Nu staan er ook van de reis naar Wenen in 2009 een aantal foto’s op.  Deze week ben ik even langs het kerkhof van Tienray gereden om een foto te maken van het graf van Constant Dietz. Die moet ik opnemen op de pagina Herinneringen bij het verhaal over de Koninklijke Harmonie en hun dirigenten, daar heb ik pas een aardige anekdote over gehoord.
Nu ik foto’s wil gaan selecteren van de reis in 2008 naar Oost-Duitsland en Praag,  zie ik dat er nog jongere reizen geweest zijn. dat moet ik snel opvullen.

About Henk Hendrix

In Lottum geboren volgens de aangifte bij de gemeente op 2 oktober 1929. Tot de keuring voor militaire dienst was mijn verjaardag op 3 oktober. De verklaring van mijn ouders voor deze "foetelarej" later: dat was de feestdag van Sint Theresia van de rozen. Voor deze heilige was in 1929 in Lisieux begonnen met de bouw van een basiliek. Dan kreeg die verjaardag wat meer aandacht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>