maandag 1 juni 2015


Het is al weer bijna een week geleden dat ik thuis kwam van de  reis door Duitsland. Het was een mooie reis, maar je wordt gereisd, eigen  nieuwsgierigheid wordt niet bevredigd.

Vanuit de bus werd ik rechtstreeks naar Ivonne gebracht waar Nina haar 17de verjaardag vierde. We hadden net het afscheidsdiner gehad bij de Roekenbos in Blitterswijck, dat was zo  overvloedig dat ik niet meer gebruikt heb dan koffie. Voor een stuk vlaai of taart was geen plaats.  De volgende dagen ben ik bezig geweest met het aanpassen van de handleiding van het boekhoudprogramma. Medereiziger Imker Ger Linders was op zoek naar een gratis programma voor hun vereniging. Ook het vastleggen van de foto’s en filmpjes vergde zijn tijd. Marcel heeft me gisteravond kunstjes geleerd om raw-foto’s te bewerken. Nu nog een selectie maken en in de cloud zetten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>