maandag 11 mei 2015


Gisteren hebben we Moederdag gevierd met de kinderen. In feite was het tevens Vaderdag, we werden beiden met cadeaus overladen. Van het diamanten feest was het fotoalbum klaar, een dvd met de video-opname van de feestelijkheden  en nog een met de door de gasten ingesproken wensen bij de videozuil.  We kregen veel bloemen en planten en twee grote fotoalbums om de felicitatiekaarten in te plakken die we voor het feest hebben gekregen.  Voor mij had Marcel een nieuwe fotocamera bij zich: een Canon Power Shot G16, compleet met statief, batterijlader en tas. De Polaroid 14.0 die ik vorig jaar in Spanje kocht omdat de Sony de geest gaf, mag nu bij de afdankertjes. Nu heb ik nog mooi een week de tijd om te oefenen, want komende maandag ga ik met de KBO-regio op reis naar Berlijn, Mecklenburg en Rostock.  Die tijd zal ik nodig hebben denk ik, dat toestel heeft ongelofelijk veel mogelijkheden. Het zou me verbazen als ik die allemaal nog kan leren. Ik ga in ieder geval mijn best doen om goede foto’s te maken van wat er te zien is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>