Uitdaging blijft…


We zijn bijna een jaar verder sinds ik schreef over die nieuwe uitdaging en al die tijd heb ik niet de moeite  genomen om wat aan de blog te doen. Momenteel loopt er weer een actie van de KBO, mensen die graag hulp hebben bij computer of tablet konden zich melden.
Piet  Sijbers regelt een en ander. Hier zie je hem met een paar iPhone gebruikers bij de eerste bijeenkomst. De bediening daarvan  is voor mij ook iets onbekends omdat ik  zelf nog een oude Nokia gsm heb. Ik kijk nu mee bij degenen die er meer van weten, zie hieronder.  Soms kan ik wat hulp bieden met het maken   notities. Onthouden van wat er verteld wordt op zo’n middag blijft toch moeilijk.

Angela Lenssen – Loon         

Wil Martens

Henk van Deelen

About Henk Hendrix

In Lottum geboren volgens de aangifte bij de gemeente op 2 oktober 1929. Tot de keuring voor militaire dienst was mijn verjaardag op 3 oktober. De verklaring van mijn ouders voor deze "foetelarej" later: dat was de feestdag van Sint Theresia van de rozen. Voor deze heilige was in 1929 in Lisieux begonnen met de bouw van een basiliek. Dan kreeg die verjaardag wat meer aandacht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>